Rosa Maria Martí es presenta com a la única opció de govern a Sant Feliu amb voluntat d’acompanyar el procés sobiranista català

La candidata de Convergència i Unió compareixia en un acte públic celebrat a l’Auditori del Palau Falguera acompanyada del coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull

Moment de la presentacióAmb l’objectiu de fer seus els més de 6.000 vots que a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010 aconseguia Convergència i Unió a Sant Feliu, es presentava dijous 19 de febrer al vespre a l’auditori del Palau Falguera la candidata convergent a les properes eleccions municipals, Rosa Maria Martí.  La candidata destacava així les possibilitats reals de que la federació aconsegueixi una alcaldia que, en aquests moments, ostenta Iniciativa per Catalunya Verds amb els 4.400 vots de les passades eleccions municipals. En aquest mateix sentit Martí també subratllava que Convergència i Unió és la única formació amb possibilitats reals de governar a la ciutat que “donarà suport al procés sobiranista per a crear un estat independent, nou i lliure de lligams”.

Durant la presentació, que va comptar amb la participació del coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, i de diferents alcaldes i candidats a la comarca, Rosa Maria Martí també va avançar alguns dels aspectes que considera que seran claus al programa electoral de la federació. Entre aquests apuntava a la voluntat de mantenir el suport a les famílies en risc d’exclusió social; aprofundir en els processos participatius i en la transparència del govern local; promoure el model de “Ciutat intel·ligent”; fer de Sant Feliu un referent a nivell comercial i industrial o la creació d’habitatge social i tutelat. Per aconseguir-ho la candidata convergent subratllava l’experiència del seu equip que al llarg de l’actual legislatura ha permès que “la nostra ciutat sigui socialment més justa. Des del nostre grup municipal al consistori hem creat la tarifació social per a permetre que aquells que menys tenen puguin accedir amb major facilitat a serveis tan essencials com són les nostres escoles bressol, la teleassistència o l’atenció domiciliària”. A aquesta fita aconseguida per Convergència i Unió a l’equip de govern santfeliuenc també sumava d’altres aconseguides a les àrees sota responsabilitat de regidors convergents durant la legislatura com l’increment en el nombre d’alumnes a les escoles bressol i a l’escola de música; el creixement de la partida municipal destinat a emergències socials o la reducció de l’endeutament al 42%.

Rosa Maria Martí
La candidata de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals va néixer el 12 de setembre de 1958 a Sant Feliu de Llobregat i és infermera de professió. A les eleccions municipals de 2011 ja era escollida com a candidata a l’Alcaldia i al llarg de la legislatura ha estat la primera tinenta d’alcaldia del govern de la ciutat. A més és comissionada del Projecte Integral de la  Llei de Barris de Can Calders i la Salut, Presidenta de l’àrea d’Atenció a les Persones i ocupa les regidories de Serveis Socials, Salut i Consum i  el programa de la Gent Gran.

Consulteu el vídeo de la presentació de la candidata:

 

Comparteix: