Rosa Maria Martí, acompanyada d’Artur Mas, fa una crida a votar en clau local i de país

El President de la Generalitat de Catalunya assenyalava la preparació per assumir l’alcaldia de l’equip convergent a Sant Feliu i el seu compromís amb la llibertat de Catalunya com a principals actius de la candidatura

16mas2principalDilluns dia 11 de maig al vespre Convergència i Unió a Sant Feliu exposava la seva proposta per a les properes eleccions municipals, resumida en l’eslògan de campanya “Ciutat i País”, en un acte del que participaven conjuntament el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i la candidata a l’alcaldia santfeliuenca, Rosa Maria Martí. La trobada celebrada al Casal Municipal de la Gent Gran s’iniciava amb les intervencions del president i la candidata. Aquesta destacava precisament al llarg del seu discurs la importància d’incloure la perspectiva sobiranista en aquestes eleccions municipals afirmant que “sóc incapaç de pensar en un projecte de ciutat sense pensar també en un projecte de país. Perquè, en el camí històric en el que ens trobem cap a la sobirania també decidirem el model de finançament del qual es beneficiarà o no el nostre municipi o si podrem aspirar a crear un model d’Estat que eviti els esculls, els vicis i les males pràctiques que avui en dia es troben instal·lades en la nostre relació amb el govern espanyol”.

Martí subratllava també la importància del futur immediat per a la ciutat ja que, afirmava, Sant Feliu ha de disposar d’un “govern municipal experimentat, amb capacitat provada de gestió” per consolidar una veritable recuperació econòmica i per situar les persones al centre de les polítiques municipals. La candidata convergent afirmava que, sota aquests condicionants, la proposta de Convergència i Unió per a les properes eleccions municipals és l’única que aplega totes les característiques que exigeix l’actual moment.

Per la seva banda, el President de la Generalitat també destacava els que per ell són els principals valors de la candidatura afirmant que en joc està Sant Feliu i demanant a l’auditori que es preguntés qui està més ben preparat per assumir l’alcaldia i que pensessin a l’hora de votar en qui empeny per la llibertat de Catalunya. Mas fonamentava d’aquesta manera la seva intervenció en tres conceptes: feina, benestar i llibertat. En aquest sentit assenyalava el treball dut a terme des del govern de Catalunya a favor de l’activitat econòmica com a generadora de riquesa per al conjunt de la població i subratllava l’esforç en polítiques socials que ha desenvolupat l’actual executiu català. Així afirmava que actualment es destinen quatre de cada deu euros a despesa sanitària.

Posteriorment els assistents van tenir l’oportunitat de traslladar i compartir les seves inquietuds tant sobre Sant Feliu com sobre Catalunya a Rosa Maria Martí i Artur Mas durant el refrigeri que es va oferir.

Comparteix: