Ple d’investidura juny 2011

SENTIT DEL VOT DE CiU

PLE D’INVESTIDURA AJUNTAMENT SANT FELIU 11 DE JUNY DE 2011

Moltes gràcies, Alcalde.

Bon dia: diputat/s, regidors i regidores, síndic de greuges, familiars, amics i amigues

Primer de tot, voldria donar les gràcies a totes aquelles persones que m’han acompanyat durant aquests quatre anys anteriors. Des del 2007 fins avui. He treballat molt a gust. Han estat quatre anys d’un aprenentatge intens i il·lusionador que m’han esperonat a continuar estant al servei d’aquesta ciutat. Convergència i Unió ens hem presentat per aquesta propera legislatura, convençuts de que els santfeliuencs i santfeliuenques ens donaríeu prou suport per continuar-vos representant en un nou govern. Així ha sigut. Gràcies en nom de tots els candidats de Convergència i Unió però, especialment, gràcies de part dels quatre regidors electes, a tots als que heu confiat amb nosaltres.

Explicarem el per què del nostre vot a la candidatura d’Iniciativa per Catalunya Verds – Izquierda Unida – Independents per Sant Feliu que encapçala com a candidat a l’alcaldia, Jordi San José.

Sabem que la base ideològica d’ICV i de Convergència i Unió, és molt distant. Però també creiem que en el món local, aquest punt és salvable, si l’objectiu és la nostra ciutat i els nostres ciutadans i ciutadanes.

Ens uneix la voluntat de construir un futur millor per Sant Feliu, aportant el més positiu de cada un de nosaltres.

Per arribar a aquest acord hem valorat, bàsicament tres punts:

  • El respecte a la llista més votada
  • L’estabilitat que dona un govern fort i majoritari que Sant Feliu es mereix
  • Les dinàmiques semblants de treball que hem anat copsant aquests dies

Tant la nostra militància, com els nostres simpatitzants, han tingut molts dubtes, alhora de valorar aquest acord. Al principi nosaltres també. Però aquests dubtes s’han esvaït, en el moment en que ens hem assegut i ens hem posat a treballar seriosament. Tots plegats, tant ICV com Convergència i Unió, hem posat per davant de tot, Sant Feliu. Així hem sigut capaços d’arribar a acords, sobretot en aquells punts on estàvem més allunyats, on érem més divergents.

Tant ICV com Convergència i Unió hem fet, sincerament, un esforç important d’apropament, buscant l’essència dels projectes i prioritzant l’objectiu. És a dir: el Què i el Quan i no tant el Com.

Evidentment quan un no té la majoria absoluta, no pot complir filparranda, tot allò que ha promès. Quan es pacte, neix un tercer programa, i cadascuna de les parts, intenta que aquest últim, s’allunyi el mínim possible del seu model previst.

Creiem que el resultat final d’aquest acord, no s’allunya gaire del model de ciutat que volem des de Convergència i Unió. Si més no, ningú té la veritat absoluta i la suma de tot plegat, fins i tot, pot ser més enriquidora, si cap.

Ens il·lusiona, començar aquesta nova etapa, afrontar junts, els nous reptes que Sant Feliu té per davant.

Ens uneix la voluntat de prioritzar els assumptes socials a pesar de la contenció de la despesa, que irremeiablement haurem de fer, degut a la disminució dels ingressos que de ben segur patirem.

Les persones de Convergència i Unió som persones responsables i fidels als nostres valors. Ens hem presentat a aquestes eleccions amb l’eslògan: TREBALLEM PER TU, PENSEM EN POSITIU.

Això és el que farem a partir d’ara per Sant Feliu des del govern.

TREBALLAR EN POSITIU!

Moltes gràcies.

Comparteix: