L’endemà

Arriba el moment d’avaluar els resultats que ens han deixat les eleccions municipals

19endemprincipalEls resultats d’aquestes passades eleccions municipals s’han situat lluny de les nostres expectatives. No ho puc amagar. I aquest és un fet que haig de lamentar, més que per mi mateixa, per totes aquelles persones que al llarg de les darreres setmanes han aportat el seu esforç i el seu compromís amb l’opció que representàvem Convergència i Unió. És a aquests amics, simpatitzants i membres de la llista als que em vull dirigir en primer lloc per a agrair-vos l’energia i la il·lusió que heu abocat en aquest projecte. Vosaltres sou el veritable motor de la ciutat.

Voldria també felicitar a ICV-EUiA-E per la seva victòria en els comicis. No eren unes eleccions senzilles d’afrontar i això fa que haguem de reconèixer que el seu resultat és doblement meritori. Si, com tot sembla apuntar, hauran de formar part del proper equip de govern de Sant Feliu, només em resta desitjar-los tots els encerts que el nostre municipi mereix.

Per la nostra part ara ens queda obrir un període de reflexió imprescindible. La ciutadania s’ha manifestat i és la nostra obligació que, el que a dia d’avui podrien semblar únicament unes xifres, uns percentatges, esdevinguin demà la proposta política més ajustada a les necessitats de Sant Feliu. No podem oblidar que el veritable esperit que ens anima a totes les persones que assumim responsabilitats públiques és, o hauria de ser, treballar per a representar els interessos del municipi. Confio plenament en que sabrem entendre el que se’ns ha reclamat en aquestes eleccions i que podrem contribuir a la seva materialització. En un dia com avui, aquesta continua sent la meva voluntat.

Finalment només em resta agrair la seva confiança a totes i cadascuna de les persones que ens han votat. Més enllà de que els resultats no hagin estat els esperats, us puc ben garantir que continua vigent el nostre compromís de que al llarg dels propers quatre anys el grup municipal de Convergència i Unió treballarà amb totes les seves energies per a representar els vostres interessos, i els del conjunt de la ciutat, al consistori. Així ens ho reclamen centenars de persones i així ho farem.

Comparteix: