La Regidoria de Serveis Socials gestiona 1.030 ajudes del Fons de Solidaritat d’Aigües de Barcelona

La intermediació de la regidoria ha permès garantir a tota la població, independentment de la seva situació econòmica, el subministrament d’aigua

aixeta2

Des de la posada en marxa del Fons de Solidaritat d’Aigües de Barcelona, gestionat al municipi amb la participació de la Regidoria de Serveis Socials (Convergència i Unió) de l’Ajuntament de Sant Feliu, han estat en total 1.030 les ajudes que s’han ofert a les llars del municipi. En concret les persones beneficiàries han obtingut una bonificació de fins el 50% en les seves factures durant un període de fins a quatre mesos. Aquest fet és especialment remarcable si es té en consideració que no totes les famílies ateses són usuàries dels serveis socials municipals. Des de la regidoria es treballa de manera conjunta amb la companyia subministradora per tal de detectar els casos de risc potencial de perdre el subministrament a causa de les dificultats econòmiques. En les situacions especialment greus a l’ajut d’Aigües de Barcelona la Regidoria de Serveis Socials suma una aportació municipal que completi la factura. D’igual manera poden ser els mateixos ciutadans els que demanin adscriure’s al programa de suport a través dels serveis municipals.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Maria Martí, ha volgut destacar que “en aquests moments disposem de la possibilitat de garantir el subministrament d’aigua al 100% de la ciutadania, independentment de que hagin estat o siguin persones usuàries dels serveis socials municipals. I aquest fet, per si sol, ja és tota una fita en una situació econòmica com l’actual. Sigui quin sigui el moment en el que es trobin, totes les famílies santfeliuenques continuaran tenint accés a l’aigua corrent”.

Comparteix: