La militància aprova amb un suport de més del 90% la candidatura a les eleccions municipals

La llista encapçalada per Rosa Maria Martí Jodar combina els noms de persones pertanyents a la candidatura de fa quatre anys amb noves incorporacions

imatge_convergents_1 El passat dimarts 7 d’abril l’assemblea de militants de Convergència i Unió a Sant Feliu aprovava amb un 92% dels vots a favor i un 8% d’abstencions la llista de la candidatura convergent per a les properes eleccions municipals. Aquesta, amb 10 dones i 11 homes, estarà novament encapçalada, tal i com s’havia anunciat, per l’actual primera tinenta d’alcaldia al consistori santfeliuenc, Rosa Maria Martí. La candidata estarà acompanyada en les cinc primeres posicions pels tres regidors amb els que a l’actualitat comparteix el grup municipal —Manel Carrion, Jaume Manyoses i Carme Mascarell— als que s’hi suma Miquel Vives.

Pel que fa al conjunt de noms que composen la candidatura, aquests inclouen també diferents novetats respecte a les anteriors eleccions per tal de crear un equilibri entre la proposta que va aconseguir fa quatre anys un dels millores resultats dels convergents a la ciutat i la d’un nou projecte engrescador. En aquest sentit, Rosa Maria Martí afirmava en finalitzar l’assemblea que “comptem amb un grup de persones que representa perfectament als santfeliuencs i santfeliuenques per la seva diferent procedència entre els barris del municipi, i per les diferents edats, àmbits de treball i visions que ens aporten. Estic totalment convençuda de que comptem amb un grup humà excepcional, absolutament preparat per a ocupar el govern municipal i amb les idees necessàries per a millorar la nostra ciutat durant els propers anys”.

 

La candidatura

 1. Rosa Mª Martí Jodar
 2. Manel Carrion Ribas
 3. Jaume Manyoses Canadell
 4. Miquel Vives Singla
 5. Carme Mascarell Güell
 6. Miquel Pahissa Puertas
 7. Montserrat Ribas Armengol
 8. Anna Mª Gimenez Giberga
 9. Antoni Onieva Castelló
 10. Joaquim Herrero Cervera
 11. Carla Sanmartin Pons
 12. Joan Serrano Pasqual
 13. Maria Subirachs Muncusí
 14. Francesc Borràs Piñero
 15. Maria Baleta Tort
 16. Mª Teresa Esplugas Navarro
 17. Arnau Serra Noguera
 18. Núria Diaz Tarragó
 19. Josep Graupere Cabases
 20. Mercè Raventós Tres
 21. Florencio Moyano Benítez

Suplents

 • Ramon Artal Arau
 • Salvador Hernàndez Grifell
 • Anna Mª Català Salgado

Comparteix: