- Rosa Maria Martí - http://www.rosamariamarti.cat -

El millor equip per a construir la millor ciutat

05llistaprincipal [1]Aquesta setmana els militants de Convergència i Unió a Sant Feliu han aprovat amb un amplíssim suport [2] i sense cap vot en contra la llista de persones que formem la candidatura amb la que concorrerem a les properes eleccions municipals. Es tracta d’un equip humà magnífic i del que em sento molt orgullosa de trobar-me al capdavant. En ell trobem a algunes de les persones que han treballat i encara treballen en l’actual projecte convergent, aquell que en aquests moments forma part de l’equip de govern municipal. Però sobre aquesta base s’afegeixen els noms d’altres persones que enriqueixen el que ja tenim i ens garanteixen un treball excepcional per al cicle que ens preparem per a començar.

Estic convençuda de que el principal actiu amb el que comptem són les persones que ens donen suport. No tinc cap dubte de que, sota les nostres sigles, hem aplegat a un grup humà que pot portar a Sant Feliu a ser la ciutat que tots esperem que esdevingui. Ja al llarg d’aquests darrers anys, des de l’acció de govern, hem aconseguit fites que han marcat diferències. Avui l’Ajuntament de Sant Feliu és una administració econòmicament més solvent, més transparent i oberta, més sensible a  les necessitats dels sectors que necessiten d’una major atenció… I sé que encara podem fer més.

No em cansaré de repetir que a la propera legislatura ens esperen grans reptes. Com a ciutat i com a país se’ns obre una porta darrera de la qual hem de trobar el camí de la recuperació econòmica, les oportunitats per a assolir una centralitat real a la comarca i al conjunt de l’àrea metropolitana o el camí cap a un nou model d’estat per esmentar només tres temes cabdals. Necessitarem un ajuntament que estigui comandat per persones capacitades, amb idees i amb experiència acreditada.

Evidentment més enllà dels desitjos propis i fins i tot de les pròpies conviccions, després serà la voluntat popular la que tindrà la última paraula. Però aquí i ara tinc la seguretat de formar part del millor equip possible per a construir la millor ciutat.