Creix l’independentisme a Sant Feliu

2227sprincJunts pel Sí, la candidatura transversal que aposta per la independència de Catalunya i que engloba els partits polítics CDC, ERC, MES, Demòcrates de Catalunya, Reagrupament, grups com l’ANC, SÚMATE, OMNIUM i també persones rellevants de la societat civil catalana, ha guanyat a Sant Feliu les eleccions al Parlament de Catalunya del 27S, amb una participació històrica al nostre municipi d’un 80,81% de votants.

Per tant Sant Feliu de Llobregat amb 7.079 vots de Junts pel Sí ha contribuït a l’èxit d’aquesta candidatura a la nostra comarca, en contra de molts pronòstics.

Si aquí hi afegim els 1.755 vots emesos a la CUP, tenim un resultat de 8.834 vots a

favor de la independència que correspon al 33% de la població que ha votat.

Comparant el resultat del 9N a la nostra ciutat, els vots que van anar al SI SI van ser 8.391. Per tant podem assegurar que l’independentisme ha crescut a la nostra Sant Feliu un 5,3% en 10 mesos tot i la campanya bruta dels poders de l’estat, de molts mitjans de comunicació i tot i el boicot del vot per correu i del vot estranger.

Per tant el procés continua, està més viu que mai i després del 27S les forces independentistes tenim el mandat democràtic a favor de la creació del nou estat.

I així ho farem!!!

Comparteix: