- Rosa Maria Martí - http://www.rosamariamarti.cat -

Convergència i Unió a Sant Feliu demana el vot com a primera opció de govern sobiranista

13inicprincipal [1]Avui 8 de maig s’inicia oficialment la campanya electoral per a les properes eleccions municipals i aquesta mateixa mitjanit Convergència i Unió posava en marxa la seva amb la penjada dels primers cartells a la rambla Marquesa de Castellbell en la seva confluència amb el carrer Santiago Rusiñol. Prèviament els integrants de la llista van realitzar una “foto de família” davant de l’Ajuntament de Sant Feliu amb els cartells a través dels quals demanen el vot per a la seva formació.

Durant l’acte simbòlic la candidata a l’alcaldia i número 1 de la llista, Rosa Maria Martí, destacava que entre els arguments per a demanar el vot els convergents “apleguem les principals característiques que considerem que ha de tenir el proper govern municipal. Hem demostrat la nostra capacitat de govern; tenim un projecte de ciutat que apunta a curt, mig i llarg termini i ens comprometem a mantenir la lleialtat institucional que ens exigirà el procés sobiranista”.

Sota aquesta perspectiva l’eslògan amb el que afronten els convergents santfeliuencs els comicis serà “Ciutat i País”. La pròpia Rosa Maria Martí destacava que en un moment històric com l’actual, la seva proposta és la principal opció real de govern al municipi amb vocació sobiranista.