Benvinguda

 

Inicio aquest bloc, per tal que es conegui una mica més de mi. Amb la voluntat d’explicar que penso dels temes actuals, tant de la meva ciutat, com del meu País. També amb la voluntat de rebre idees, comentaris, suggeriments…, en definitiva que sigui un bloc interactiu.

De petita quan m’imaginava què volia ser de gran, sempre pensava que m’agradaria saber guarir a la gent que estava malalta i estalvia’ls-hi patiments. Arrel de la mort de la meva àvia materna quan jo tenia 14 anys i ella només 60, vaig decidir que em volia dedicar a treballar en la branca sòcio-sanitària. Compaginant estudis i feina vaig treure’m la Diplomatura d’Infermeria. La vida dóna moltes voltes i a banda de treballar d’infermera, he treballat amb d’altres feines.

L’any 1991 quan em van proposar anar a unes eleccions municipals no m’ho vaig rumiar gaire, se m’obria la possibilitat de treballar pels ciutadans del meu poble d’una manera especial. No vaig sortir escollida. Lluny d’enfonsar-me en vaig veure la part positiva d’aquesta circumstància que em permetia continuar treballant, pels santfeliuencs: fent suplències als CAP de la Rambla i del Pla i més endavant interina al Centre de Seguiment als Drogodependents i a les seves famílies. Aquestes feines em van permetre conèixer de prop realitats de vida que d’una altra manera mai no hagués sabut que existien, em van fer enriquir com a persona i em van aportar experiència i encara més sensibilitat sobre tot el que vol dir Benestar Social.

L’any 2007 em van tornar a proposar anar a les llistes de les eleccions municipals, aquest cop sí que vaig sortir escollida regidora a govern. Es va pensar amb mi pels temes socials i sanitaris, jo m’ho vaig prendre com un repte amb molt d’entusiasme.

Sempre he pensat que la política s’ha de fer trepitjant el carrer, a prop de les persones i formant part del teu barri i de la teva ciutat. Només així ets capaç de viure i de copsar les necessitats i els problemes reals de les persones.

Des de la humilitat més absoluta, però amb tot l’entusiasme i dedicació, pretenc dons, des de l’any 2007, i com a cap de llista des del 2011, ajudar a totes les persones que tant d’una manera directe com indirecte hem detectat que poden ser objecte de les necessitats més bàsiques, però també aquelles que l’únic que pretenen és no baixar el seu nivell de benestar.

Són temps molt, molt difícils perquè es reconegui la bona feina que pot fer un polític. El pitjor de la història, diria jo. És el moment de més desprestigi dels polítics i de la política, però això no em desanima gens, al contrari m’encoratge encara més. Faig el que sincerament crec que he de fer, segons la meva ètica, la meva consciència, sense esperar cap agraïment, cap reconeixement. Això sí, amb les ganes i la il·lusió del primer dia de seguir treballant per a les persones de Sant Feliu, el meu Sant Feliu, i per les persones de Catalunya, la meva Pàtria.

 

Comparteix: